Saturday, January 3, 2009

Rail fences on white slopes


8 comments:

Adrian Popa said...

frumoase! imi place f mult a 3 a cu toate ca releul ala te-a cam incurcat in compozitie, iar pe de alta parte o deplasare spre stanga a obiectivului iti expunea prea tare fotografia din cauza pozitiei soarelui. Faina lumina si culoarea cerului si la celelalte

Klawz said...

Mersi. E ciudat, mie aia nu mi se pare cea mai reusita nici pe departe, dar aproape toate persoanele care au vazut seria, fix pe aia o prefera!

Adrian Popa said...

...si uite asa ajungi sa faci fotografii si pentru gusturile altora fara sa realizezi. Eu chiar raman la compozitia aia. Si am ceva motive.

Klawz said...

Eu sper sa realizez si sa ma opresc inainte de a ajunge acolo. mai ales ca nici nu-mi iese nici un ban la afacerea asta!

Adrian Popa said...

Eu m-am referit la faptul ca unei fotografii careia poate noi, cei care-o realizam, ii gasim o anumita conotatie, poate capata alte aspecte in ochii altora, sau altii pot regasi alte trairi in ea...chestia asta mi s-a intamplat si mie de cateva ori. In rest e pasiunea noastra pe care ne-o impartasim cu cei cu care suntem pe aceeasi frecventa.

Adrian Popa said...

...aaa, in rest un an cat mai bun si long live(light)rock&roll..."succesuri" si cu critica :))))))))

Klawz said...

ceea ce iti doresc si tie!
apropo de rock'n'roll, vezi ca astia voteaza aici albumul anului:

http://www.metalfan.ro/forum/viewtopic.php?t=11896

Adrian Popa said...

gataaaaa...am plecat, merci